visualimpact_vorm1

Insert Verzekeraar

Kantoorgebouw

Opdracht

Een landelijke verzekeraar wilde een oplossing voor de aankleding en verlichting van een relatief donker gedeelte van de kantoorruimte. Aanvullend doel was om bij te dragen aan een stressverminderende omgeving.

visualimpact_insertverzekeraar_image3

Visual

VI installeerde een wandvullende lichtmuur waarop wisselend natuurbeeld wordt getoond dat past bij de seizoenen. Hiervoor putten wij uit de collectie van Nature in Stock, ook een onderdeel van het Beeldhuis van Nederland. De opdrachtgever heeft een abonnement voor het maandelijks vervangen van het beeld.

Impact

De dia-lichtmuur fungeert niet alleen als een bron van natuurlijk daglicht maar is ook gemaakt van een speciaal profiel die het mogelijk maakt om hoge kwaliteit fotodrukwerken in te passen. De impact wordt dus verzorgd door de combinatie van hoge kwaliteit wandvullende foto’s, daglicht en verwisselbare diapanelen. De afbeeldingen zijn abstract, weids en licht om een gevoel van ruimte en rust op te roepen.

visualimpact_insertverzekeraar_image2